Presenteer je verhaal beter door het gebruik van tekeningen. De magie van woord en beeld. Je hersenen zijn dol op beeld. 

Ik laat me inspireren door mensen, voeding en jouw verhaal.  Waarom mensen en voeding als inspiratiebron? SAMEN ETEN, IS SAMEN DELEN. MET ELKAAR VOEDSEL MAKEN EN ETEN IS WAT ONS HET MEEST VERBINDT. Voeding is als het ware het startpunt of 'het zaadje' bij het tekenen van mijn ideeën en vanuit daar groeit een verhaal en daar wil ik mensen mee verbinden. Door verhalen helder en toegankelijk te maken met tekeningen maak je zichtbaar waar het om gaat. 

Sandra Rozendaal by © Annelien Nijland 2020

Over mij

Ik ben Sandra Rozendaal,  illustrator, grafisch ontwerper en docent beeldende vorming. Ik hou van mensen, voeding, design en het zoeken naar oplossingen. Ik werk intuïtief en start het liefst met schetsen aan het begin van een ontwikkel proces en werk zo toe naar de vormgeving. De verhalen die ik teken en ontwerp zijn authentiek en verrassend van stijl, maar bovenal smakelijk en vaak met een tikje humor. Opgeleid aan de Kunstacademie in Maastricht en met meer dan twintig jaar ervaring als Art Director en grafisch ontwerper, mijn docenten opleiding beeldende vorming aan de Breitner Academie in Amsterdam rond ik zomer 2024 af. Op de hoogte blijven? Volg mij dan op Insta of LinkedIn 

Sandra Rozendaal by © Annelien Nijland 2020

Ik geloof dat met tekenen alles kan en mogelijkheden oneindig zijn. Ik laat me inspireren door mensen, voeding en jouw verhaal. Mijn 365 dagen 'food' schetsboek is hier een voorbeeld van. Inspired by food!


Infographic Hoe gezond is pure chocolade

Wil jij je verhaal helder en zichtbaar maken met tekeningen zodat je makkelijker kunt vertellen waar je verhaal echt over gaat?

Ik help verhalen toegankelijk te maken voor iedereen door ze tekenen of vorm te geven. Woorden vertalen naar een heldere en universele beeldtaal. Als je woord en beeld gelijktijdig meeneemt bij het ontwikkelen van je verhaal, dan resulteert dat tot een verbetering van het creatieve proces. En tot een verhaal met impact! Omdat je hersenen meer worden geprikkeld door tekeningen of beeld, onthoud en begrijp je beter wat er wordt gezegd. Woord en beeld versterken elkaar!

Huisstijl

Hoe werk ik en in welke stijl?
Als eerste luister ik naar wat je te vertellen hebt. Ik leef me in in je verhaal. En kijk naar de doelgroep. Daarna ga ik schetsen, tekenen, ordenen, verzamelen en uitwerken. Mijn teken - en vormgeef stijl is verhalend en een mix van vrolijk fris en energiek. Kenmerkend is een tikje humor. Ik werk intuïtief en start het liefst met tekenen aan het begin van een ontwikkel proces en zo werk ik toe naar getekend verhaal, een verrassende vormgeving of branding. Meer weten? Stuur een e-mail of bel 06 22504282


Hoe krijg ik meer aandacht voor mijn presentatie?
Door op te vallen en te laten zien wat je echt wil zeggen. 
SANDRA ROZENDAAL | 
illustrator & design artist

Geweldige dingen gebeuren buiten je comfortzone. 

Voeding is de lijm van de samenleving en grote maatschappelijke vraagstukken. Als je dit vertaald naar tekeningen bereik je veel meer mensen, dan krijgt je verhaal draagkracht.

Wat is jouw droom over het gekste en wildste 'FUTURE FOOD'? 

Je idee of droom helder voor iedereen? Ik verbeeld jouw idee met krachtige schetsen. Waardoor jouw idee zichtbaar wordt en mensen zien wat je wil zeggen.

illustratie rode biet
illustratie gebakken ei
illustratie chocolade taartje