SAMEN ETEN, IS SAMEN DELEN. MET ELKAAR VOEDSEL MAKEN EN ETEN IS WAT ONS HET MEEST VERBINDT.

Over mij

Hoi, mijn naam Sandra. Als Illustrator en grafisch vormgever, laat ik me inspireren door mensen en alles wat met eten en voeding te maken heeft o.a. illustraties, visuele verhalen, huisstijlen, en verpakkingen. Ik help je met het creëren van een nieuw merk, een merk te laten groeien of een vergeten merk nieuw leven in te blazen. Heb je een vraag, opmerking of een keer koffie drinken? Aarzel niet en stuur me een bericht naar sandrar@karambadesign.nl.
Of bel 06 22 504 282

Op de hoogte blijven? Volg mij dan op Insta of LinkedIn

Mijn inspiratie
Ik geloof dat alles kan en mogelijkheden oneindig zijn. Ik werk intuïtief en ga tijdens het schetsen helemaal op in mijn onderwerp. Mijn inspiratie vind ik in de natuur, in de stad, op een food markt waar veel verschillende culturen samenkomen, tijdens het koken of wanneer ik aan tafel zit met familie of vrienden. Kookboeken heb ik nooit genoeg.

Jouw verhaal krijgt impact

Mijn missie is ‘complexe informatie over voeding vertalen naar een helder, aantrekkelijk en visueel verhaal’. De verhalen die ik maak zijn authentiek en verrassend van stijl. Opgeleid aan de ABK Maastricht en met meer dan twintig jaar ervaring als illustrator, vormgever en kunstenaar weet ik  verhalen over zo te visualiseren dat mensen erdoor geprikkeld worden. 

En mijn stijl?
Mijn stijl is een mix van vrolijk fris en energiek tot zakelijk en strak. Vaak met een tikje humor. Het liefst wil ik iets creëren waar ik beide in kwijt kan. Ik help graag jouw verhaal over voeding meer impact te geven en visueel te maken. Wil je meer weten? Stuur mij een e-mail of bel 06 22504282


Wil jij je klant verleiden met je idee, product of dienst? Ik schets of ontwerp jouw ideeën tot leven 

SANDRA ROZENDAAL | FOOD ILLUSTRATOR 
en DESIGN ARTIST

Geweldige dingen gebeuren buiten je comfortzone. 

Voeding is de lijm van de samenleving en grote maatschappelijke vraagstukken

Wat is jouw droom over het gekste en wildste 'FUTURE FOOD'?

Wil jij je klant verleiden met je idee, product of dienst? Ik schets of ontwerp jouw ideeën tot leven 

SANDRA ROZENDAAL | FOOD ILLUSTRATOR 
en DESIGN ARTIST